Toimitusehdot

 

KAUPAN YLLÄPITÄJÄ: Vuokon Kukan Puutarha 2369182-8, Sääskensuontie 137, 90310 Oulu

Puh. 0400 584 488/ Jari, 040 528 3868/ Tiina, sähköposti tiina@vuokonkukanpuutarha.fi

 

Nämä toimitusehdot koskevat verkkokaupassa tehtyä myyntiä, asiakkaille TOIMITETTAVAA että NOUTOMYYNTIÄ.

 

Pidätämme oikeuden hintojen ja ehtojen muutoksiin. Asiakas sitoutuu tilatessaan näihin toimitusehtoihin.

 

TOIMITUKSET – Kaikki kukkatoimitukset tapahtuvat Vuokon Kukan Puutarhan toimipisteen kautta. Toimituksista veloitetaan toimitushinnaston mukainen maksu.

Toimitusmaksun suuruus vaihtelee toimitusosoitteen postinumeron mukaan. Toimitusehtojen lopussa on lista postinumeroista ja toimituspäivistä ja hintataulukko. Vuokon Kukan Puutarha pidättää oikeuden peruuttaa tilaus, mikäli vastaanottajan osoite on kaukana toimipisteestä, eikä tilaajan maksama kuljetushinta riitä kuljetuksesta aiheutuneiden kulujen kattamiseen. Tällöin maksettu hinta palautetaan asiakkaalle. Vuokon Kukan Puutarha ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Vuokon Kukan Puutarhan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Vuokon Kukan Puutarhan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

 

TILAUKSET JA MAKSAMINEN – Asiakkaan antamat tiedot pidetään luottamuksellisena, eikä niitä luovuteta eteenpäin. Tilausvahvistus toimitetaan automaattisesti tilatessa annettuun sähköpostiosoitteeseen. Maksujen välittäjänä toimii Checkout Finland Oy.

Checkout – maksunvälityspalvelu välittää asiakkaan maksun Vuokon Kukan Puutarhalle. Asiakkaan käytössä on kaikkien pankkien maksupainikkeet ja yleisimmät luottokortit. Checkout Finland Oy on asiakkaalle turvallinen maksutapa. Maksun vastaanottajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy.

 

TUOTEVALIKOIMA – Kaikki hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Sivuilla näkyvät kasvit ovat esimerkin omaisia. Vuokon Kukan Puutarhan toimittamat kukat ovat laatuvaatimukset täyttäviä, mutta pidätämme oikeuden lajikkeelle tyypillisiin eroihin. Näitä eroja ovat mm. kasvin korkeus, leveys, kukkien lukumäärä ja avonaisten kukkien lukumäärä. Pyrimme kuitenkin toimittamaan mahdollisuuksien mukaan kuvia vastaavat kukat. Tuotteiden ulkonäössä ja sisällössä saattaa olla eroja koska koristeiden ja istuskorien valikoima voi vaihdella. Pyrimme aina valmistamaan tilatut tuotteet tuotekuvien mukaisesti. Mikäli vastaavaa tuotetta emme pysty toimittamaan, otamme yhteyden tilaajaan ja korvaamme tuotteen niin sovittaessa vastaavan hintaisella muulla tuotteella. Mikäli tämä ei tilaajalle sovi, tulisi tästä mainita tilauksen lisätiedoissa.

 

Tietokoneella, tabletilla tai muulla mobiililaitteella näytöllä näkyvä tuotteen väri saattaa näyttää erilaiselta luonnossa. Emme vastaa väärinkäsityksistä, jotka johtuvat edellä mainituista syistä.

 

TOIMITUSAIKA: Oulun alueelle kotiin kuljetettavilla tuotteilla toimitusaika on 2 vrk.

Tilaaja voi ilmoittaa tilauksen yhteydessä lisätietoihin toivomuksen toimitusajasta.

Kuljetusjärjestelyiden sujuvuuden takaamiseksi ensisijaista toimitusaikaa ei voida aina noudattaa ja Vuokon Kukan Puutarha pidättää oikeuden sopia tilaajan kanssa uudesta toimitusajasta.

 

Toimitus, toimituspäivät ja toimitushinnasto löytyy valikon kohdalta `Toimitusosoitteet ja hinnasto`.

 

NOUTO PUUTARHALTA – Arkisin ennen klo 12 tilatut tuotteet voi noutaa saman päivän aikana. Asiakas on velvoitettu ilmoittamaan mahdollisen noutopäivän tilauksen yhteydessä, jolloin keräys ja paketointi voidaan tehdä mahdollisimman lähellä noutoaikaa. Tilatut tuotteet on noudettava myymälän aukioloaikoina, aukioloajat www.vuokonkukanpuutarha.fi.

Puutarhalta noudettavat tuotteet on tilattava viimeistään 24.6.2020 klo 18. Viimeinen noutoaika puutarhalta on 26.6.2020 klo 18.

 

ANNETUT TIEDOT JA VAHINGONKORVAUS –  Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Vuokon Kukan Puutarha ei ole vastuussa asiakkaan antamien mahdollisten virheellisten tietojen kuten osoitteiden ja ovikoodien, puutteellisten/virheellisten puhelinnumerojen hänelle aiheuttamista haitoista eikä vahingosta. Mikäli tuotetta ei voida toimittaa perille virheellisten tietojen vuoksi, ei Vuokon Kukan Puutarha palauta tuotteen ja kuljetuksen hintaa asiakkaalle, eikä korvaa asiakkaalle tai kolmannelle osapuolelle aiheutunutta vahinkoa. Vuokon Kukan Puutarha ei vastaa välillisistä vahingoista. Vuokon Kukan Puutarhalla on oikeus kieltäytyä vastaanottamsata tilausta, jossa ei ole vastaanottajan puhelinnumeroa.

 

VASTAANOTTAJAA EI TAVOITETA – Kuljetuksen suorittaja ottaa yhteytta ennen toimitusta puhelimitse tai tekstiviestillä ja sopii toimitusaajasta. Kylmällä ilmalla ei kukkia voida jättää ulos.

Mikäli kukkien vastaanottaja ei ole paikalla kukkia toimitettaessa, kuljetus palautuu kauppiaalle.

Kuljetusta tilatessaan maksaa tilaaja yhdestä toimituksesta näin ollen kukat toimitetaan vastaanottajalle samaan hintaan vain kerran. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta eikä kukkia voida jättää oven ulkopuolelle tai naapuriin tai toimitus epäonnistuu virheellisten tai puutteellisten tietojen vuoksi Vuokon Kukan Puutarha voi halutessaan pyytää asiaksta noutamaan kukat puutarhalta. Vuokon Kukan Puutarha voi myös olla yhteydessä tilaajaan tai vastaanottajaan sopiakseen uusintatoimituksesta. Uusintatoimitus on maksullinen.

 

TAKUU JA REKLAMAATIO – Kukat ovat tuoretuotteita. Tuoretuotteilla ei ole kuluttajasuojalain mukaista palautusoikeutta. Mikäli laatu ei vastaa odotuksianne, on mahdolliset huomautukset tuotteesta annettava välittömästi toimituksen jälkeen, saman vuorokauden kuluessa puhelimitse 0400 584 488, 040 528 3868 tai sähköpostilla tiina@vuokonkukanpuutarha.fi. Koska kukat ovat elävää materiaalia, ei myöhässä saapuvia reklamointeja voida huomioida. Mikäli tuotteessa on toimittajasta johtuva laatuongelma toimitetaan vastaanottajalle uudet kukat veloituksetta. Tavarantoimittaja ottaa tällöin aiemmin toimitetun tuotteen takaisin. Mikäli kukkien vastaanottaja ei anna hänelle toimitettua viallista tuotetta takaisin Vuokon Kukan Puutarhalla ei ole velvollisuutta toimittaa uusia kukkia, koska laatuvirhettä ei voida todentaa.

 

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN JA PALUTUKSET – Jos syystä tai toisesta haluat peruuttaa tilauksesi voit tehdä sen tilausta seuraavana päivänä klo 12.00 mennessä. Peruutuksista veloitetaan 8 € kuluja. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme aina todelliset kulut, yleensä koko tilauksen hinta. Maksupalautukset tapahtuvat käytetyn maksuvälineen mukaisesti. Luottokorttiostot hyvitetään luottokortille, pankkimaksut pankkitilille jne. Kukat ja istutkset ovat tuoretuotteita, joten näillä tuotteilla ei ole kuluttajasuojalain mukaista palutusoikeutta.